img_04
Fa'aotiina o tau: Fa'afefea ona Fa'asaoina Oe Tupe a le Fale

Tala Fou

Fa'aotiina o tau: Fa'afefea ona Fa'asaoina Oe Tupe a le Fale

Fa'aiti'itia Tau Fa'afefea ona Fa'asaoina Oe Tupe a le Fale

I se vaitau o loʻo faʻaauau pea ona siʻitia tau o le malosi, o le vaetamaina o teuina o malosiaga ile faleo lo'o tula'i mai ose fofo fa'ata'atia, e le gata mo le fa'aleleia atili o le fa'atumauina ae mo le fa'asaoina tele o tau. O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina auala eseese e teu ai le malosi o le fale e mafai ona faʻaitiitia ai au tupe faʻaalu, ma avea ai ma filifiliga atamai ma taugofie mo tagata e ona fale.

Malosiaga Tutoatasi ma le Pulea o Tau

Faʻaitiitia le Faʻalagolago i le Grid

Le Ki i le Tutoatasi

O se tasi o auala autu e teu ai le malosi o le fale e faʻaitiitia ai tau o le faʻaitiitia o lou faʻalagolago i le eletise masani. E ala i le teuina o le tele o le malosi e maua mai i punaʻoa faʻafouina e pei o paneta o le la i taimi ole manaʻoga maualalo, e mafai e tagata e ona fale ona toso mai lo latou malosi teu i taimi maualuga. O lenei suiga i le fa'aogaina o le malosi e mafai ai ona e fa'aogaina le pa'u maualalo o le eletise i taimi e le o fa'atumauina taimi, ma i'u ai i le tele o tau fa'asaoina.

Fa'aitiitia Totogi Tulaga Mana'omia

Fuafuaga Fa'atau mo Fa'asao

O le tele o kamupani e tu'uina atu le eletise latou te tu'uina atu le maualuga o tau o mana'oga, aemaise lava i taimi o le fa'aaogaina o le eletise. O faiga e teu ai malosiaga ile fale e fa'amalosia ai tagata e ona fale e fa'atautaia lelei lo latou taumafaina malosi, aloese mai le tele o taimi mana'omia. E ala i le fa'alagolago i le malosi o lo'o teuina i nei taimi, e mafai ai ona e fa'aitiitia pe fa'ate'aina le maualuga o tau o mana'oga, ma i'u ai i se fa'aitiitiga iloga o lou tau atoa o le malosi.

Leveraging Taimi-o-Fa'aoga Fuafuaga

Totogi Totogi mo Fa'asao

Fa'apito i luga o tau maualalo

Ole fa'atulagaina ole tau ole taimi ole fa'aoga (TOU) e ofoina atu tau ole eletise e fa'atatau ile taimi ole aso. O le teuina o le malosi o le fale e mafai ai ona e fa'atupe le tau maualalo i luga ole tumutumuga e ala i le fa'atonuina o lau masini ile taimi ole mana'omia ole eletise. O lenei faiga fa'atino e fa'amautinoa ai e te teuina le malosi pe a sili ona taugofie, fa'aliliuina i se fa'aputuga tele mo se taimi umi i au pili o le malosi.

Fa'asilisiliina le lafoa'i i taimi maualuga

Fa'ata'ita'iga Fa'aola mo le Fa'atauga Tau

E fa'apena fo'i, i taimi maualuga e mana'omia ai le eletise, e mafai ona e fa'amalieina lau faiga e teu ai le malosi i le fale e ala i le fa'asa'olotoina o le malosi. Ole mea lea e mafai ai ona e aloese mai le tosoina o le mana mai le fa'asologa pe a maualuga tau. E ala i le fa'atonutonuina lelei o au ta'amilosaga fa'ate'a, e mafai ona e fa'atautaia taimi maualuga o tau ma le fa'alagolago la'ititi i puna eletise mai fafo, e saofagā i le fa'aitiitiga tele o tau.

Solar Synergy mo Fa'asao Faaopoopo

Fa'ateleina le Fa'aaogaina o Malosiaga o le La

Seleseina o le La mo le Malosi fua

Mo fale ua fa'apipi'iina i le la, o le felagolagoma'i i le va o le fa'aputuina o le malosi o le fale ma le malosi o le la e tatalaina ai avanoa mo se fa'aputuga fa'aopoopo. O le tele o le malosi e maua i taimi o le la e teuina mo le faʻaaogaina mulimuli, faʻamautinoa le faʻaauau pea o le eletise i le po poʻo aso puaoa. O le fa'ateleina o le fa'aogaina o le malosi o le la e le gata e fa'aitiitia ai lou fa'alagolago i feso'ota'iga i fafo ae e matua fa'aitiitia ai foi lau pili eletise.

Auai i Polokalama Net Metering

Maua Fa'aaitalafu mo Malosiaga Sili

O nisi itulagi o lo'o ofoina atu polokalame e fuaina ai upega, e mafai ai e tagata e ona fale ona maua fa'atagaga mo le tele o le malosi e fa'atupuina e latou paneta sola ma toe fafaga i totonu o le fa'asologa. O le teuina o le malosi o le fale e fa'aleleia atili ai lou agava'a e auai i ia polokalame e ala i le fa'aogaina lelei o le teuina ma le fa'aogaina o le malosi o le la. O nei fa'aaitalafu e mafai ona fa'amama ai le tau o le eletise i le lumana'i, ma maua ai se avanoa fa'aopoopo mo sefe.

Faamanuiaga Tau Tupe Tumau

Siitia le Tau Fale

Tupe Teufaafaigaluega i se Lumana'i Mautu

O le faʻapipiʻiina o se fale e teu ai le malosi o se tupe faʻaalu e mafai ona faʻateleina le tau o lou fale. A'o avea le fa'atumauina ma fa'atupula'ia fa'afiafiaga mo tagata fa'atau fale, o le i ai o se fofo tu'ufa'atasiga e teu ai le malosi e mafai ona fa'afiafia atili ai lau meatotino. E mafai ona i'u ai i se tau toe fa'atau maualuga atu, e maua ai se fa'amanuiaga tau tupe mo se taimi umi.

Fa'aiti'itia tau o le tausiga

Fofo Malosi'i-Maintenance maualalo

O faiga e teu ai le malosi o le fale, aemaise lava i latou e faʻavae i luga o tekonolosi lithium-ion, e masani ona manaʻomia sina tausiga. Pe a fa'atusatusa i fa'aola fa'aleaganu'u fa'aola po'o faiga fa'aletonu lavelave, o le fa'afaigofie o le tausiga e fa'aliliuina i se fa'aputuga o tau umi. Faatasi ai ma le itiiti ifo o vaega e tautua pe sui, e mafai e tagata e ona fale ona fiafia i le teuina o le malosi e aunoa ma le mamafa o tau o le tausiga.

Fa'ai'uga: Smart Investments, Smart Savings

A'o fa'aauau pea ona avea le tau o le malosi ma popolega tele mo tagata e ona fale, o le fa'aaogaina o le fa'aputuina o le malosi o le fale e tu mai lava o se tupe fa'afaigaluega atamai ma fa'ata'atia. E ala i le faʻaitiitia o le faʻalagolago i le faʻasologa, faʻatautaia lelei le taimi-o-faʻaaoga fua faatatau, faʻateleina le fesoʻotaʻiga o le la, ma le fiafia i faʻamanuiaga tau tupe umi, e mafai e tagata e ona fale ona faʻaitiitia tau ma fiafia i se lumanaʻi malosi ma le tamaoaiga. O le teuina o le malosi o le fale e le gata e saofagā i se paneta lanu meamata ae e toe faʻafoʻi atili ai le lanu meamata i totonu o lau taga.


Taimi meli: Ian-12-2024