img_04
Fa'asagaga i le Ta'aloga Malosiaga: O se Ta'iala ile Fa'afefea ona Filifilia le Fale Malosi'aga Atoatoa i fafo

Tala Fou

Fa'asagaga i le Ta'aloga Malosiaga: O se Ta'iala ile Fa'afefea ona Filifilia le Fale Malosi'aga Atoatoa i fafo

_358c75c5-978b-4751-9960-0fb4f38392c8

Folasaga

O le faatosina o tafaoga i fafo ma tolauapiga ua faaosofia ai le si'itia o le lauiloa o fale eletise i fafo. A'o avea masini fa'aeletoroni ma mea fa'apitoa i o tatou aafiaga i fafo, o le mana'oga mo fofo fa'alagolago ma feavea'i e le'i fa'ailoaina. I le tele o laufanua o avanoa e tu'uina atu ai le eletise i fafo, o le filifiliga o le fale eletise sa'o e aofia ai le iloiloina o mea taua e a'afia ai lona fa'atinoga ma le fa'aogaina.

Vaega Taua i le Filifilia o Fale Malosi i fafo

Malosiaga ma'a - O le Fa'asao Malosiaga

Manatunatu i le Avanoa Maualuga mo Malaga Fa'atele: O le malosi o le maa o se fale eletise i fafo o le ki lea i le paoa e le motusia a'o e sola i fafo. Mo femalagaiga umi po'o gaioiga i nofoaga mamao, e fautuaina le filifili mo se sapalai eletise maualuga. E fa'amautinoa ai le fa'aauau pea o le puna o le paoa, fa'ate'aina atugaluga e uiga i le toe fa'aosoina.

Malosi o Galuega – Fa'afetaui Mea Manaomia

Fa'afetaui le Malosi o Galuega ma Mana'oga Fa'atonu: O le malosiaga fa'aola o le fale eletise e fuafua ai le tele o masini fa'aeletoroni e mafai ona lagolagoina. O le malamalama i le mana po'o le maa mana'omia o au meafaigaluega e taua tele. O lenei malamalama e faʻamautinoa ai o le sapalai eletise filifilia e le gata e mafai ona faʻaogaina au masini ae faʻamautinoa foi pe o le a le umi e mafai ona maua ai le paoa ma pe fia taʻamilosaga e mafai ona tumau.

Cell maa – O le fatu o nofoaga eletise

Fa'amuamua Cells Battery: O le filifiliga o sela maa e sili ona taua pe a filifilia se sapalai eletise i fafo. O sela lelei e a'afia sa'o ai le faatinoga atoa ma le saogalemu o le fale eletise. Vaavaai mo sela o loʻo ofoina atu le puipuiga o loʻo i ai nei, puipuiga ova, puipuiga ova, puipuiga o le taʻavale puʻupuʻu, puipuia o le eletise, ma le puipuia o le vevela. Lithium iron phosphate maa sela e tu matilatila mo lo latou ola umi, mautu, tulaga saogalemu, ma le faauo i le siosiomaga.

Fa'amautinoaina ose Aafiaga Malosi i fafo

O le filifilia o se fale eletise i fafo e le na'o le fa'amalieina o mana'oga vave; ose tupe fa'afaigaluega i le fa'atuatuaina tumau o le paoa. Pe o e alu i se malaga tolauapi i le faaiuga o le vaiaso poʻo se faʻataʻavalega umi atu, o se fale eletise filifilia lelei e avea ma au soa le leoa, faʻamautinoa o loʻo tumau pea le faʻaogaina o au masini ma e tumau pea le le faʻalavelaveina o au mea i fafo.

SFQ's Outdoor Power Station – O se tipi i luga o le malologa

I le malo o vaifofo eletise i fafo, o le SFQ o loʻo faʻaogaina le tulaga tutotonu ma lona pito siliFale eletise feaveai. Fuafuaina ma le malamalama lelei i mana'oga eletise i fafo, o le oloa a le SFQ e sili atu i:

Ma'a maualuga le malosi: Tuuina atu le tele o le teuina mo malaga umi.

Malosi'a Lelei o Galuega: Fa'aoga lelei ma masini faaeletonika eseese.

Selula ma'a sili:Faʻaaogaina sela lithium iron phosphate mo le faʻaleleia atili o le saogalemu ma le tumau.

Fa'apitoa mo le Saogalemu: Faʻamautinoaina le puipuiga mai le ova o le taimi nei, ova le faʻaogaina, ova le faʻasaʻoina, faʻalavelave puʻupuʻu, ova malosi, ma faʻafitauli o le vevela.

Fale eletise feaveai

Fa'ai'uga

I le fa'aleleia o laufanua o vaifofo eletise i fafo, o le faia o se filifiliga malamalama e mautinoa ai se sapalai malosi ma fa'alagolago i au sailiga i fafo. E ala i le iloiloina o mea e pei o le malosi o le maa, le malosi o le gaosiga, ma le tulaga lelei o sela maa, ua e saunia ai le ala mo se nofoaga eletise e avea ma se soa taua i au malaga.


Taimi meli: Nov-06-2023