img_04
Fa'aola i Atumauga Fou: Ua Poloketi e Wood Mackenzie se si'itaga e 32% i tausaga ta'itasi i le fa'apipi'iina o PV i le lalolagi mo le 2023.

Tala Fou

Fa'aola i Atumauga Fou: Ua Poloketi e Wood Mackenzie se si'itaga e 32% i tausaga ta'itasi i le fa'apipi'iina o PV i le lalolagi mo le 2023.

la-la-7518786_1280

Folasaga

I se molimau malosi i le malosi o le tuputupu aʻe o le maketi photovoltaic (PV) i le lalolagi atoa, o Wood Mackenzie, o se kamupani suʻesuʻe taʻutaʻua, o loʻo faʻamoemoeina se faʻatuputeleina o le 32% i lea tausaga ma lea tausaga i faʻapipiʻi PV mo le tausaga 2023. lagolago malosi faiga fa'avae, fa'ailoga fa'atauga fa'atau, ma le fa'ata'ita'iga fa'apitoa o faiga PV, o lenei si'itaga e atagia mai ai le malosi le maluelue o le tu'ufa'atasia o le malosi o le la i totonu o le fa'asologa o le malosi o le lalolagi.

 

Le Aveta'i Malosi i tua o le Si'itia

O le toe iloiloga a Wood Mackenzie i luga o lana maketi, o se si'itaga tele e 20% ona o le mata'ina o le afa muamua, o lo'o fa'amamafaina ai le maufetuuna'i ma le fetuutuuna'i o le maketi PV o le lalolagi. Faiga fa'avae lagolago mai itulagi 'ese'ese, fa'atasi ai ma tau mananaia ma le natura fa'apitoa o faiga PV, ua una'ia ai le malosi o le la i le fa'amalama e avea o se tagata autu i le suiga o le malosi o le lalolagi.

 

Fuafuaga Fa'amauina mo le 2023

Ole fa'atulagaina ole PV ole lalolagi mo le 2023 ua fa'atulaga e sili atu i fa'amoemoega. Ua valoia nei e Wood Mackenzie le fa'apipi'iina o masini PV e sili atu i le 320GW, ua fa'ailogaina ai se si'itaga mata'ina e 20% mai le fa'ata'ita'iga muamua a le kamupani i le kuata na muamua atu. O lenei si'itaga e le gata ina fa'ailoa mai ai le fa'atupula'ia o le malosi o le la ae fa'ailoa mai ai fo'i le agava'a o le alamanuia e fa'asili i luga fa'atusatusaga ma fa'afetaui i le fa'agasologa o maketi.

 

Auala o le Tuputupu A'e umi

O le va'aiga lata mai a Wood Mackenzie i le lalolagi atoa o maketi PV ua fa'alautele atu lana va'aiga i tua atu o le si'itia vave, ma fa'ailoa ai le fua faatatau o le tuputupu a'e fa'aletausaga o le 4% i le gafatia fa'apipi'i i le isi sefulu tausaga. O lenei auala umi e fa'amauina ai le matafaioi a le PV system e avea o se sao tumau ma fa'atuatuaina i le fa'afanua o le malosi o le lalolagi.

 

Vaega Autu e Fa'ateleina le Tuputupu A'e

Lagolago Faiga Faavae:O fuafuaga a le Malo ma faiga faavae e lagolago ai le malosi faʻafouina ua fausia ai se siosiomaga lelei mo le faʻalauteleina o maketi PV i le lalolagi atoa.

Tau faatosina:O le fa'aauauina o le fa'atauva'a o tau o le PV e fa'aleleia atili ai le fa'atamaoaigaina o vaifofo o le malosi o le la, ma fa'ateleina ai le fa'aaogaina.

Modular Features:O le natura faʻapitoa o faiga PV e mafai ai ona faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina faʻapipiʻi, faʻafeiloaʻi i manaʻoga malosi eseese ma vaega maketi.

 

Fa'ai'uga

A'o valiina e Wood Mackenzie se ata manino o le laufanua PV o le lalolagi, ua fa'aalia ai o le malosi o le la e le na'o se fa'agasolo ae o se malosi mata'utia e fausia ai le lumana'i o le alamanuia malosi. Fa'atasi ai ma le fa'atupuina o le 32% YoY si'itia i fa'atūlagaga mo le 2023 ma le fa'atupuina o le fa'atupuina o se taimi umi, o le maketi PV a le lalolagi o lo'o sauni e toe fa'avasega le malosi o le gaosiga o le malosi ma le taumafaina i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Oke-25-2023