img_04
Zero carbon green smart home

Tala Fou

I le vaitau o le televave o atinaʻe i le 21st seneturi, o le tele o le taumafaina ma le faʻaaogaina o le malosi e le mafai ona faʻafouina ua mafua ai le le lava o sapalai malosi masani e pei o le suauʻu, siʻitia o tau, faʻaleagaina o le siosiomaga, tele o le carbon dioxide emisi, vevela o le lalolagi ma isi. faafitauli tau le siosiomaga. I le aso 22 o Setema, 2020, na tuʻuina atu ai e le atunuʻu se sini e lua-carbon e oʻo atu i le carbon peak i le 2030 ma le carbon neutrality i le 2060.
Ole malosi ole la ole malosiaga fa'afouina lanu meamata, ma o le a leai se malosi e fa'avaivai. E tusa ai ma faʻamaumauga faʻasaienisi, o le malosi o le la o loʻo susulu nei i luga o le lalolagi e 6,000 taimi sili atu nai lo le malosi moni e faʻaaogaina e tagata, lea e sili atu nai lo le faʻaaogaina e tagata. I lalo o le si'osi'omaga o le 21st seneturi, na fa'atūina ai oloa e teu ai le malosi o le la ile fale. O fa'amanuiaga e fa'apea:
1, punaoa malosi o le la e salalau lautele, pe a iai le malamalama e mafai ona maua ai le malosi o le la, e ala i le malosi o le la e mafai ona liua i le eletise, e le gata i le itulagi, maualuga ma isi mea.

2, o le taualuga o le fale photovoltaic oloa teuina malosiaga e mafai ona faʻaogaina le malosi o le la e gaosia ai le eletise lata ane, e aunoa ma le manaʻomia mo le tuʻuina atu mamao o le eletise eletise, e aloese ai mai le gau o le malosi e mafua mai i le tuʻuina atu o le eletise mamao, ma le teuina o le eletise i le taimi. le maa.

3, o le faagasologa o le liua o le rooftop photovoltaic power generation e faigofie, rooftop photovoltaic power generation e tuusao mai le malosi o le malamalama i le suiga o le eletise, e leai se faagasologa o le liua (e pei o le liua o le malosi o le vevela i le malosi faʻainisinia, faʻaliliuga malosi faʻainisinia i le malosi eletise, ma isi) ma gaioiga faʻainisinia, o lona uiga, e leai se faʻaogaina faʻainisinia ma le faʻaaogaina o le malosi, e tusa ai ma le suʻesuʻega o le thermodynamic, o le gaosiga o le malosiaga o le photovoltaic o loʻo i ai le maualuga o le gaosiga o le eletise, e mafai ona sili atu i le 80%.

4, o le taualuga o le gaosiga o le eletise e mama ma faauo i le siosiomaga, aua o le taualuga o le gaosiga o le eletise eletise e le faʻaaogaina le suauu, e le faʻaaogaina soʻo se mea e aofia ai kasa kesi ma isi kasa faʻafefe, e le faʻaleagaina le ea, e le maua ai se pisa, e le fa'atupuina le fa'aleagaina o le vibration, e le maua ai le fa'avevela e afaina ai le soifua maloloina o tagata. O le mea moni, o le a le afaina i le faʻafitauli o le malosi ma le maketi o le malosi, ma o se mea lanu meamata moni ma le siosiomaga faʻafouina malosiaga fou faʻafouina.

5, o le taualuga o le photovoltaic power generation system e mautu ma faʻatuatuaina, ma o le ola o tioata tioata tioata sola e 20-35 tausaga. I le faiga o le gaosiga o le eletise photovoltaic, pe afai o le mamanu e talafeagai ma le filifiliga e talafeagai, o lona olaga tautua e mafai ona oʻo atu i le 30 tausaga.

6. Tau le tausiga maualalo, leai se tagata faʻapitoa i le tiute, leai ni vaega faʻainisinia, faʻaogaina faigofie ma le tausiga, faʻagaioiga mautu, saogalemu ma faʻalagolago.

7, o le faʻapipiʻiina ma le felauaiga e faigofie, o le faʻaogaina o le module photovoltaic e faigofie, laʻititi laʻititi, mamafa mama, taimi puʻupuʻu fau, faigofie mo felauaiga vave ma faʻapipiʻi ma debugging o siosiomaga eseese.

8, mamanu faʻapitoa o le faʻaogaina o le malosi, fetuutuunaiga fetuutuunai, faʻapipiʻi faigofie. O vaega taʻitasi o le faʻaogaina o le malosi e 5kwh ma e mafai ona faʻalauteleina i le 30kwh.

9. Atamai, faauo, saogalemu ma faatuatuaina. O meafaigaluega e teu ai le malosi o loʻo faʻapipiʻiina i le mataʻituina atamai (telefoni feaveaʻi APP mataʻituina polokalama ma komepiuta mataʻituina polokalama) ma le faʻaogaina mamao ma le faʻaleleia tulaga e siaki ai le tulaga faʻaogaina ma faʻamaumauga o meafaigaluega i soo se taimi.

10, tele-tulaga faakomepiuta saogalemu pulega, faiga o le uila, faiga puipuiga afi ma le faiga pulea vevela e mautinoa ai le faagaoioiga saogalemu o le faiga, tele puipuiga tele puipuiga.

11, eletise taugofie. Ona o le faʻatinoina o le taimi-o-faʻaaogaina tau eletise i lenei laasaga, o le tau o le eletise ua vaevaeina i tau o le eletise e tusa ai ma le vaitaimi o le "peak, Valley and flat", ma o le tau atoa o le eletise o loʻo faʻaalia ai foi se tulaga o le "tumau. tula'i ma faasolosolo malie". O le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le eletise photovoltaic i luga o le fale e le fa'alavelaveina i le si'itia o tau.

12, faʻamama le faʻatapulaʻaina o le malosi. Ona o le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o pisinisi, faʻapea foʻi ma le faʻaauau pea o le vevela, lamala ma le le lava o le vai i le taumafanafana, e faigata ai le gaosiga o le eletise, ma ua faʻateleina foʻi le faʻaaogaina o le eletise, ma o le a i ai le le lava o le eletise, le malosi o le eletise ma le faʻaogaina o le eletise i totonu. tele eria. O le fa'aogaina o masini e teu ai le malosi o le photovoltaic i luga o le fale o le a le motusia ai le eletise, e le afaina ai foi galuega ma olaga masani o tagata.

640 (22)
640 (23)
640 (24)

Taimi meli: Iuni-05-2023